Penzion + Relax centrum Kubíčkovi Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 11 reviews

  • Personal

    96%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    86%
  • Preis-leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 19.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Klimeš - Pišťalka

Älteres Paar, 10.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Klid a pohoda,majitel nám vyšel vstříc a pomohl při sestavení tras po okolí. Seznámil s možnosti stravování. Určitě se zase někdy vrátíme ,dík Pišťalka

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Emanuel

Älteres Paar, 30.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Vstřícný přístup majitelů penzionu včetně akceptování našich připomínek z pohledu zákazníka.

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Tomasz

Familie mit kleinen Kindern, 26.5.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Bardzo dobrze oceniam przygotowanie gospodarza do swojej roli. Pozytywne nastawienie, duża wiedza o okolicy oraz chęć do pomocy sprawia, że gość nie czuje się zagubiony w nowej rzeczywistości. Zaskakujące jest również fakt, że pensjonat zaspokaja potrzeby młodych rodziców. Maluchy znajdą coś interesującego dla siebie na podwórku jaki i w budynku. W pakiecie m.in grill, parking, sauna, masaże, wyposażona kuchnia z mikrofalówką i kuchenka elektryczną i krzesełkiem dla dzieci, telewizja (CZ), a dla tych, którzy nie chcą stracić kontaktu z rzeczywistością; pokrycie sieci WiFi w całym budynku. Okolica bardzo spokojna, czasami aż przerażające jest wyludnienie ulic jak na takie miasteczko. w promieniu 500m od pensjonatu; dobrze utrzymany zamek, sklep spożywczy a trochę dalej małe boisko z placem zabaw, restauracja z pysznym domowym jedzeniem gdzie za równowartość 40 zł można się dobrze najeść i napić.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zdeňka

Gruppe von Freunden, 25.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Příjemný odpočinek,určitě se opět vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 3.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Jsme moc spokojené, velmi ochotní a příjemní majitelé nám udělali mco příjemný holčičí víkend - musíme hlavně vyzvdihnout medové masáže a floating! Doporučujeme moc.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaromíra Krejčová

Familie mit kleinen Kindern, 22.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vynikající, jedním slovem řečeno. Personál neobyčejně vstřícný s informacemi i přístupem. Klidné spaní a po celodenním putování po překráném okolí obce Bystré možnost relaxu přímo v penzionu. Největší zážitek byl ve slané vodě, né v bazénu, ale česky řečeno ve "vajíčku". Co to je "vajíčko", jinak je název anglický, zjistíte jen, když si to v penzionu u Kubíčků vyzkoušíte. Pokud naše touha povede opět do tohoto kraje nemáme důvod hledat jiné ubytování. Dděkujeme. Krejčovi

  • Nic jsme tam nenašli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion + Relax centrum Kubíčkovi replied to this review.
Dobrý den paní Krejčová, děkujeme za hodnocení. Snad jen doplním, že se jedná o rehabilitační a relaxační vanu zvanou FLOATING. Popis floatingu je na www.penzion-bystre.cz/floating.html
Přejeme pevné zdraví, úspěchy v zaměstnání a rádi Vás někdy zase uvidíme.
Kubíčkovi

Kateřina Němcová

Gruppe von Freunden, 11.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 4.11.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan

Familie mit kleinen Kindern, 21.1.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Pavel Váňa

Junges Paar, 15.3.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.