Penzion + Relax centrum Kubíčkovi Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 11 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    87%
  • Komfort

    86%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Klimeš - Pišťalka

para, 10.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Klid a pohoda,majitel nám vyšel vstříc a pomohl při sestavení tras po okolí. Seznámil s možnosti stravování. Určitě se zase někdy vrátíme ,dík Pišťalka

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Emanuel

para, 30.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Vstřícný přístup majitelů penzionu včetně akceptování našich připomínek z pohledu zákazníka.

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Tomasz

rodzina z małym dzieckiem, 26.5.2014

Polski

  • Cena ogólna
96 %
  • Bardzo dobrze oceniam przygotowanie gospodarza do swojej roli. Pozytywne nastawienie, duża wiedza o okolicy oraz chęć do pomocy sprawia, że gość nie czuje się zagubiony w nowej rzeczywistości. Zaskakujące jest również fakt, że pensjonat zaspokaja potrzeby młodych rodziców. Maluchy znajdą coś interesującego dla siebie na podwórku jaki i w budynku. W pakiecie m.in grill, parking, sauna, masaże, wyposażona kuchnia z mikrofalówką i kuchenka elektryczną i krzesełkiem dla dzieci, telewizja (CZ), a dla tych, którzy nie chcą stracić kontaktu z rzeczywistością; pokrycie sieci WiFi w całym budynku. Okolica bardzo spokojna, czasami aż przerażające jest wyludnienie ulic jak na takie miasteczko. w promieniu 500m od pensjonatu; dobrze utrzymany zamek, sklep spożywczy a trochę dalej małe boisko z placem zabaw, restauracja z pysznym domowym jedzeniem gdzie za równowartość 40 zł można się dobrze najeść i napić.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zdeňka

grupa przyjaciół, 25.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Příjemný odpočinek,určitě se opět vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 3.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Jsme moc spokojené, velmi ochotní a příjemní majitelé nám udělali mco příjemný holčičí víkend - musíme hlavně vyzvdihnout medové masáže a floating! Doporučujeme moc.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaromíra Krejčová

rodzina z małym dzieckiem, 22.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vynikající, jedním slovem řečeno. Personál neobyčejně vstřícný s informacemi i přístupem. Klidné spaní a po celodenním putování po překráném okolí obce Bystré možnost relaxu přímo v penzionu. Největší zážitek byl ve slané vodě, né v bazénu, ale česky řečeno ve "vajíčku". Co to je "vajíčko", jinak je název anglický, zjistíte jen, když si to v penzionu u Kubíčků vyzkoušíte. Pokud naše touha povede opět do tohoto kraje nemáme důvod hledat jiné ubytování. Dděkujeme. Krejčovi

  • Nic jsme tam nenašli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion + Relax centrum Kubíčkovi replied to this review.
Dobrý den paní Krejčová, děkujeme za hodnocení. Snad jen doplním, že se jedná o rehabilitační a relaxační vanu zvanou FLOATING. Popis floatingu je na www.penzion-bystre.cz/floating.html
Přejeme pevné zdraví, úspěchy v zaměstnání a rádi Vás někdy zase uvidíme.
Kubíčkovi

Kateřina Němcová

grupa przyjaciół, 11.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 4.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan

rodzina z małym dzieckiem, 21.1.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Pavel Váňa

dorośli, 15.3.2010

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.